237/BF/15/DG
Termin składania ofert: 23.11.2015 godz. 08:30
CPV: 55120000-7
Wartość zamówienia: powyżej 134.000 euro
Usługi gastronomiczne, hotelarskie i konferencyjne w celu przeprowadzenia szkoleń specjalistycznych na potrzeby realizacji projektu: Projekt nr 10/NMFPL15/14 pn: Nowe wyzwania dla użytkowników SIS związane z wdrożeniem SIS II" współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego na lata 2009-2014 w ramach Programu PL15
Ogłoszenie o zamówieniu zostało przekazane Urzędowi Oficjalnych Publikacji Wspólnot Europejskich w dn. 02.11.2015 i opublikowane w Dzienniku Urzędowym WE pod nr 2015/S 216-394372
Pliki do pobrania
-
treść ogłoszenia o przeatrgu nieograniczonym, numer sprawy 237/BF/15/DG
409.89 KB
-
SIWZ do przetargu nieograniczonego, numer sprawy 237/BF/15/DG
3.45 MB
-
pismo przewodnie wraz z załącznikiem nr 4 do SIWZ - Projekt umowy
470.74 KB
-
pytania i odpowiedzi + zmiana treści SIWZ + zmiana terminu składania i otwarcia ofert
264.12 KB
-
Załacznik nr 1 do SIWZ "Formularz Ofertowy" po zmianach
305.08 KB
-
Suplement do Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej
30.23 KB
-
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w zadaniu 1, 4, 5 i 6
831.81 KB
-
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w zadaniu 2, 7
258.91 KB
-
zawiadomienie o unieważnieniu czynności wyboru najkorzystniejszej oferty w zadaniu nr 2
37.24 KB
-
zawiadomienie o ponownym wyborze najkorzystniejszej oferty w zadaniu nr 2
155.24 KB
-
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w zadaniu 3,8 i 9
637.34 KB
-
ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
285.35 KB